lampionEefde

Om het ponykamp succesvol en gezellig te maken is er al een heel plan samen gesteld!  Leuke doe-dingen staan op het programma! Wat dacht je van natuurlijk lekker buiten rijden,  lampionnen maken en een spook speurtocht door het bos?  Op het menu staat genoeg lekkers te smikkelen en Mieke en Mireille zullen daarin niet teleurstellen!  en natuurlijk allemaal gezellig rond het kampvuur! met spannende verhalen.

 

Ponykamp oktober, Eefdefun

Vol verwachting kijken we er naar uit......... ponykamp met overnachting in Eefde. De voorbereidingen zijn in volle gang, de voorpret is aanstekelijk en veel jonge ruitertjes tellen de dagen af!  In Eefde is Mireille al druk met de voorbereidingen, de pony's ieder een eigen plekje met stal realiseren is een hele klus,  maar ook dat schiet inmiddels al op! De pony's worden er vrolijk van en zijn helemaal blij, ze kijken uit naar Party Time!

 

 

 

Joya

Brummen

Intussen loopt het in Brummen ook op rolletjes,  enthousiaste nieuwe leerlingen melden zich en de lessen raken vol, fijn!

Natuurlijk blijft er ruimte voor nieuw sportieve jonge mensen,  met of zonder ervaring. De mogelijkheid om je lieve pony te leasen,  in Brummen of in Eefde bestaat nog steeds!

Dat het om plezier en ontspanning gaat laat deze jonge dame zien, samen met Wies laat Joya zien wat ze allemaal al kan.  Vier jaar is Joya en de jongste amazone die bij 'Ponygeluk-Mireille' de beginselen van het ponyrijden leert,en dat doet ze met een lach op haar gezicht.


Dressuurwedstrijd, eerste weekend van november

En natuurlijk, dit najaar is er weer een onderlinge dressuurwedstrijd, voor alle amazones van Ponygeluk-Mireille. Het inschrijfformulier hangt op stal, heb je je nog niet ingeschreven? Informeer dan bij Mireille want misschien is er nog een plekje vrij. Deze dag wordt natuurlijk gezellig en sportief, de jury heeft er beslist zin in. Alle deelnemende combinaties gaan met een mooie beloning naar huis, en de beste gaat winnen.  Plezier en sport staan deze dag voorop.  Ook zal deze dag afgesloten worden met een mooi achttal-demonstatie!  Met z'n allen tegeliijk een dressuurproef laten zien vergt oefening, en daar wordt inmiddels al hard voor geoefend!

Hartelijk welkom allemaal op deze leuke sportieve dag! Meer nieuws volgt.