Na een heerlijke sporvtieve dag hoort ook een prijsuitrijking!

Elke deelnemer heeft zijn of haar protocol met punten en veel complimenten terug gekregen, waar natuurlijk een mooie rozet bij hoort.

Allemaal met een prijs naar huis, wat fijn!

 

 

Dressuur kerst wedstrijd samenvatting 16 december 2017

 

 

Wat was het een heerlijke spannende succesvolle dag! en wat hebben we met z'n allen genoten! De pony's en amazones, supporters en familie; bedankt voor jullie geweldig enthousiasme. Familie Breukink; bedankt voor jullie hulp, inzet en faciliteiten, het was ook deze keer weer zo ontzettend fijn geregeld!

 

Een heerlijke sportieve dag, voor jong en oud.

Dressuurrijden op je lievelingspony is geweldig, of je dit nou voor de eerste keer doet? of al eerder ervaring hebt opgedaan? het blijft spannend, wat bleek uit de vele gespannen blozende snuitjes van de vele deelnemers!

Allemaal talentvolle amazones en ruiters deze dag. Individueel geprezen en beloond door een meer dan tevreden jury.  'geweldig om te zien dat alle deelnemers precies en zuiver &  met gevoel mooie dresssuurproeven hebben laten zien'. ' We hebben de hele dag genoten'.

De middag werd afgesloten met een kerst show onder leiding van Mireille. Wat is er weken lang hard gewerkt! Een zestal amazones reden een perfecte kur op kerstmuziek!  Wa knap gedaan!