Allemaal winnaarsDressuur met Pongeluk-Mireille

Na goed een half jaar van start te zijn gegaan met "Ponygeluk-Mireille' was het dan eindelijk zover, de onderlinge dressuur-wedstrijd met maar liefst dertig deelnemers!!

 

Bedankt voor jullie deelname en graag tot een volgende keer.

 Via het informatie bord op stal en via de website kunt u alle aankomende activiteiten volgen, en natuurlijk inschrijven voor de wedstrijden, dagkampen en buitenritten.

De linten en bekers!

 

 

 

Dressuurwedstrijd december 2012De prijs uitrijking, allemaal winnaars!

Alle kersverse gemotiveerde amazones en ruiters werden deze zondag in de gelegenheid gesteld een onderlinge dressuurwedstrijd te rijden!  En niet zomaar eentje!   Er werd fanatiek en sportief maar vooral gezellig gestreden om de bekers en lintjes. Onder het toeziend ook van een echte jury en veel publiek werd er die middag met veel plezier de vooruitgangen tussen de deelnemers met hun favoriete pony geschowd!

Dit betekende veel applaus; complimenten, over het rijden, de zit, de verzorging, de oefeningen ( zo precies op de letter) en de sportieve mentaliteit van de deelnemers.

Hoog oplopende rode wangen bij de deelnemers, van jong tot oud, van beginner tot gevorderderden;  allemaal samen met paard of pony om te laten zien hoe leuk hobby, sporitiviteit en gezelligheid samen kan gaan.

De pony's en paarden zagen er tip top uit; mooi vlechtjes en goed gepoetst en? vooral een met hun beste beentje voor.

Via bijgevoegde site kunt u een sfeer impressie vinden met foto's!

Foto's en link vogen zsm (under construction)

   Blije gezichtjesHoera voor alle winnaars, het was gezellig en sportief! Nog meer winnaars, de prijsuitrijking!

 

 

 

 

 

Veel kijk plezier en ja natuurlijk, dit najaar zal er weer een wedstrijd zijn en kan er gestreden worden om de bokaal 'Ponygeluk-Mireille'.