Misschien heb je je nog niet opgegeven en wil je wel graag meedoen? Vraag dan aan Mireille of er nog plaats is.

Dressuurwedstrijd 16 december 2017

 

16 december is het weer zover! 

Een onderlinge dressuurwedstrijd bij Ponygeluk-Mireille te Brummen. Er wordt al druk geoefend, ruiters, amazones en de pony’s, ze kijken er allemaal naar uit. Het belooft een sportieve dag te worden, waarbij een vakkundige jury meekijkt naar de dressuurproeven van de deelnemers. Gezien het aantal deelnemers gaat een drukke  maar vooral gezellige dag te worden. De starttijden zullen ruim van te voren bekend worden gemaakt.

Heb je er ook zo veel zin in? 

Je bent van harte welkom, ook als je zelf niet gaat deelnemen, kom langs als supporter en toeschouwer en neem gezellig je familie en vriendjes mee. De pony’s zullen al het publiek fantastisch vinden en verdienen het beslist om gezien te worden; alle trouwe pony’s (leermeesters) worden van te voren liefdevol gepoetst, gewassen en gevlochten zodat ze er nog mooier uitzien; ze zullen deze dag beslist de show stelen samen met de startende amazones en ruitertjes.

Demonstratie/show

Achter de schermen wordt op dit moment  er al hard gewerkt. Aan het eind van de dag wordt er onder leiding van Mireille een demonstratie gegeven. Een dressuurcarrousel met 8  combinaties gaat deze dag een geweldige show geven, waarbij samenwerking en samenspel tussen mens en dier centraal staat. Het belooft prachtig te worden!

Aan het eind van de dag vindt natuurlijk ook de prijsuitreiking plaats. Iedere deelnemer wordt verwacht en vanzelfsprekend zal ieders prestatie door de jury worden beloond en worden de pony’s in het zonnetje gezet na deze super leuke dag.

 

Tot ziens op 16 december 2017

rozetten