Graag stel ik mij aan u voor en heet u welkom op de site van 'Ponygeluk-Mireille' te Brummen.

 

Sinds april 2012 heeft u kennis komen maken met 'Ponygeluk-Mireille'.

 

Per 1 juni 2013:

Vernieuwde site

'Ponygeluk-Mireille'.

 

Met vriendelijke groet,

Ponygeluk-Mireille

 

 

Even voorstellen:Even voorstellen

 Mijn naam is Mireille van Heuven,  vanaf jongs af aan gek op pony’s en paarden en alles wat daar bij hoort.

Op mijn 6de heb ik leren pony rijden op een manege en vanaf mijn 11de had ik de beschikking over een eigen pony. Daarna ging het snel. Naast het spelenderwijs kennismaken met pony-rijden deed ik op jonge leeftijd ervaring op met wedstrijd rijden en bracht meerdere pony’s met veel plezier in de sport uit. Op dit moment doe ik dat nog steeds; naast het lesgeven aan jonge enthousiaste kinderen ben ik met mijn huidige paard ‘Elmo’ Z-dressuur startgerechtigd.

Mijn passie voor het paardrijden heb ik overgedragen aan mijn twee dochters; beiden zijn sinds jongs af aan ook besmet met het paardenvirus en beleven veel plezier met hun hobby. Ook zijn ze vaak te vinden op regionale wedstrijden, evenals mijn zus Yvet, ook sinds kinds af aan actief met paarden.  Met z’n viertjes zijn we enthousiaste amazones en staat het welzijn van de paarden voorop.

 

Naast het zelf rijden was mijn droom altijd al om les te geven. Daar dat u per 1 april 2012 kennis kunt maken met ‘Ponygeluk-Mireille. Via het contactformulier kunt u meer informatie aanvragen en natuurlijk bent u welkom om vrijblijvend kennis te komen maken op een van de gezelligste en centraal gelegen accommodatie rondom omgeving Zutphen.

 

16 april 2016

Van links naar rechts stellen zich graag aan u voor: Arlando, Murphy, Flora, Mireille, Sabau en Wies